Darkwind - Viewing Topic: Failed to launch application because application configuration is incorrect
Welcome Guest! » Darkwind » Operating Systems » Windows » Failed to launch application ...

Pages: << prev 1 next >> Reply to Topic Create New Topic Create New Poll
Failed to launch application because application configuration is incorrect
*sam*
The Salthill Sluggerz
Darkwind Guru

Renegade

Avatar

Member Level

Group: Lead Developer
Posts: 16,752
Joined: Jan 19, 2006

Send an email to *sam* Send a personal messsage to *sam* Reply with a quote from this post Go to the top of the page

If you're getting either of the following error messages under Windows:

"failed to launch application because application configuration is incorrect", or

"Unable to Launch Darkwind Client Application. It is likely that DarkwindLobby has failed to update the game, More information will be displayed"

Then please download and run this Windows update:

Visual C++ Runtime Package

(also available from Microsoft directly, here).
.........................
marshal vet deathrce1 paintladder combat1 wv ped1 cont slay20130,1,0

Posted Apr 30, 2009, 12:37 pm Last edited Apr 30, 2009, 12:37 pm by *sam*





Member Level

Group:
Posts: 0
Joined: Today

Reply with a quote from this post Go to the top of the page


Posted Today, 6:32 pm
*Grograt*
Grograts Gonads
Darkwind Guru

Renegade

Avatar

Member Level

Group: Marshals
Posts: 8,377
Joined: Oct 5, 2008

Send an email to *Grograt* Send a personal messsage to *Grograt* Reply with a quote from this post Go to the top of the page

Sam has actually banned you, did you not know B)
.........................
vet marshal wv community

Posted Dec 23, 2009, 9:16 pm





Member Level

Group:
Posts: 0
Joined: Today

Reply with a quote from this post Go to the top of the page


Posted Today, 6:32 pm





Member Level

Group:
Posts: 0
Joined: Today

Reply with a quote from this post Go to the top of the page


Posted Today, 6:32 pm
*Grograt*
Grograts Gonads
Darkwind Guru

Renegade

Avatar

Member Level

Group: Marshals
Posts: 8,377
Joined: Oct 5, 2008

Send an email to *Grograt* Send a personal messsage to *Grograt* Reply with a quote from this post Go to the top of the page

But your Banned
.........................
vet marshal wv community

Posted Dec 24, 2009, 9:40 am
*sam*
The Salthill Sluggerz
Darkwind Guru

Renegade

Avatar

Member Level

Group: Lead Developer
Posts: 16,752
Joined: Jan 19, 2006

Send an email to *sam* Send a personal messsage to *sam* Reply with a quote from this post Go to the top of the page

*SirLatte* said:
Ok...so after much frustration...I updated to IE8 and all is fine.


It must be some other Windows patch related to installing IE8 then, because the browser itself certainly has no effect.  Was it part of a service pack?

I guess the lesson is: make sure you patch Windows up-to-date.
.........................
marshal vet deathrce1 paintladder combat1 wv ped1 cont slay20130,1,0

Posted Dec 24, 2009, 10:30 am
*goat starer*
Special Circumstances
Darkwind Guru

Evan Reds Faction

Avatar

Member Level

Group: Sinbinned
Posts: 10,907
Joined: Oct 29, 2007

Send an email to *goat starer* Send a personal messsage to *goat starer* Reply with a quote from this post Go to the top of the page

Sam.. it looks like updating to IE8 gets around your banning mechanism..

you had better urgently fix it and ban latte again before he causes any more trouble! ;)
.........................
vet wv zom pvp4 cont community deathrceL1 marshal pvp3 pvp2

Posted Dec 25, 2009, 8:26 pm
*Grograt*
Grograts Gonads
Darkwind Guru

Renegade

Avatar

Member Level

Group: Marshals
Posts: 8,377
Joined: Oct 5, 2008

Send an email to *Grograt* Send a personal messsage to *Grograt* Reply with a quote from this post Go to the top of the page

Seconded and while your at it get his puppet Longo also :rolleyes:
.........................
vet marshal wv community

Posted Dec 26, 2009, 12:02 pm





Member Level

Group:
Posts: 0
Joined: Today

Reply with a quote from this post Go to the top of the page


Posted Today, 6:32 pm
*Grograt*
Grograts Gonads
Darkwind Guru

Renegade

Avatar

Member Level

Group: Marshals
Posts: 8,377
Joined: Oct 5, 2008

Send an email to *Grograt* Send a personal messsage to *Grograt* Reply with a quote from this post Go to the top of the page

I cant respond to you, your not supposed to be here :p
.........................
vet marshal wv community

Posted Dec 26, 2009, 3:58 pm
MunZing
Dogpack
Pedestrian

Renegade

Member Level

Group: Members
Posts: 6
Joined: Jan 26, 2010

Send an email to MunZing Send a personal messsage to MunZing Reply with a quote from this post Go to the top of the page

Now Im having this problem. Updated my comp to win 7 today. When I installed DW client I first got messeges to install Java, done, then C++, done. Still I get the same messages.
Any suggestions how to solve my problem?
.........................
vet wv

Posted Mar 16, 2010, 7:01 pm
MunZing
Dogpack
Pedestrian

Renegade

Member Level

Group: Members
Posts: 6
Joined: Jan 26, 2010

Send an email to MunZing Send a personal messsage to MunZing Reply with a quote from this post Go to the top of the page

Problem solved. I had run darwind in xp-mode.
.........................
vet wv

Posted Mar 17, 2010, 11:05 am
*sam*
The Salthill Sluggerz
Darkwind Guru

Renegade

Avatar

Member Level

Group: Lead Developer
Posts: 16,752
Joined: Jan 19, 2006

Send an email to *sam* Send a personal messsage to *sam* Reply with a quote from this post Go to the top of the page

I think other people successfully run DW without needing to run in xp-mode, munzing. I may be wrong.
.........................
marshal vet deathrce1 paintladder combat1 wv ped1 cont slay20130,1,0

Posted Mar 17, 2010, 11:20 am
Reply to Topic Create New Topic Create New Poll E-mail me when replies are made to this topic View Printable
» Darkwind » Operating Systems » Windows » Failed to launch application ...

0.0811 seconds - 24 queries - 0.17 load